Zakelijk

Specialist in logistieke verzekeringen.

Zakelijk


Als ondernemer heeft u dagelijks te maken met tal van risico's. Risico's die uw bedrijf schade kunnen toebrengen en risico's die mogelijk de continuïteit van uw bedrijf kunnen bedreigen. Iedere ondernemer wil dergelijke risico's uiteraard zo goed mogelijk beheersen. NVO Verzekeringen ondersteunt en adviseert u hierbij.

Diensten

Logistiek

Specialist in logistieke verzekeringen, met name voor speciaal transport.

MKB

Voor het beheersen van uw risico’s.

ZZP’er

Uw partner op het gebied van verzekeren

Wie zijn wij?


Kernwaarden

Een verzekeringsbedrijf kan producten verkopen, maar kan u ook voorzien van een advies. Jochem en Leon, de eigenaren van NVO Verzekeringen, leggen dan ook hun focus op een eerlijk en gericht advies en een frisse werkwijze. Eerlijk, gericht en fris zijn dan ook de kernwaarden van NVO Verzekeringen.


Wat mag u daarbij van NVO Verzekeringen verwachten?


  • Deskundig en duidelijk advies omtrent risicobeheersing en risicoafdekking
  • Volgen van en inspelen op nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijfsleven en de verzekeringsmarkt
  • Ontwikkelen van maatwerkproducten afgestemd op het risicoprofiel van uw bedrijf
  • Korte lijnen, vaste aanspreekpunten en een snelle en adequate schadebehandeling
  • Periodieke premievergelijking en een transparante, gunstige prijsstelling
  • Helderheid, zekerheid, vertrouwen!

Uw partner.


Voor de continuïteit van uw onderneming is het voeren van een goed risicobeleid van belang. Het vormgeven van een dergelijk beleid en het in de hand houden van de risicokosten vraagt om een professionele partner die op dit gebied haar sporen heeft verdiend. NVO Verzekeringen is voor u deze partner!

Schadepreventie.


Het voorkomen van schade is altijd beter dan het herstellen van schade. Uiteraard kan niet altijd alles worden voorkomen, daarom bent u immers verzekerd, maar een inventarisatie van de risico's kan wel helpen bij het voorkomen van schades. Wij helpen u hier graag bij en lopen samen met u door alle risico's die u zou kunnen lopen en eventueel kunt afdekken. Hierbij wordt altijd de afweging gemaakt of dat verzekeren aanvullende waarde heeft, of dat het risico dusdanig klein is dat verzekeren niet perse nodig is. Om deze afweging te kunnen maken, zal er eerst een analyse gemaakt moeten worden om überhaupt de risico's te identificeren. Met onze uitgebreide en jarenlange kennis op dit gebied, helpen wij u hier graag bij.

Neem gerust contact met ons op!


010 458 16 16   info@nvoverzekeringen.nl

Eerlijk.


NVO Verzekeringen heeft een geschiedenis van 110 jaar. Wij hebben daarmee ook veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van verzekeren. Wij hebben alle trends voor bij zien komen en ons bedrijf hier - waar nodig -  op aangepast. Met al deze kennis en ervaring geven wij een eerlijk advies. Hiermee bedoelen wij dat ons advies deskundig en relevant is. Wij verkopen u geen product maar adviseren u in het voorkomen van schade en het zo passend mogelijk afdekken van schade.


Gericht.


Om een eerlijk advies te kunnen geven, zijn wij op u gericht. Wij – Jochem de Man en Leon de Zwart – leiden NVO Verzekeringen sinds 2017 gezamenlijk.  Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Wij willen onze klanten kennen. Dit is voor ons een voorwaarde om u een persoonlijk en deskundig advies te kunnen geven. U en uw onderneming zijn leidend in ons advies. Wij zijn een bemiddelaar en bieden u juist net die extra service zodat u een gerust en vertrouwd gevoel kunt hebben over de dagelijkse risico's die uw onderneming loopt. Hier staan wij voor.  Hiermee maken wij het verschil. Uw zekerheid en uw belang zijn onze zaak!

Fris.


NVO Verzekeringen heeft een lange geschiedenis maar blijft altijd op zoek naar de beste manier om u te dienen. Hierdoor kijken wij altijd goed wat er in de markt en spelen hierop in, om u van een zo deskundig en actueel advies te voorzien. Wij kijken dus met een frisse blik naar de marktontwikkelingen maar ook naar uw verzekeringssituatie. Hierdoor blijven we scherp en kunnen wij u het passendst ondersteunen.

Nieuws

Niet indexeren alimentatie kan je veel kosten
Gepost op 16 nov 2018

Jaarlijks wordt kinder- en partneralimentatie geïndexeerd. Oftewel, i...

Lees verder

Boeterente bij rentemiddelen hypotheek wordt beperkt
Gepost op 14 nov 2018

De hypotheekrente staat nog steeds historisch laag. Leuk als je nu een...

Lees verder

Vergelijk je zorgverzekering 2019 in 5 stappen
Gepost op 12 nov 2018

De premies voor de zorgverzekering 2019 zijn inmiddels bekend. Zoals i...

Lees verder

Offerte aanvragen

Neem gerust contact met ons op!


010 458 16 16
info@nvoverzekeringen.nl

CONTACT