Zakelijk

Specialist in logistieke verzekeringen.

Zakelijk


Als ondernemer heb je dagelijks te maken met tal van risico's. Risico's die jouw bedrijf schade kunnen toebrengen en risico's die mogelijk de continuïteit van uw bedrijf in gevaar brengen. Iedere ondernemer wil dergelijke risico's uiteraard zo goed mogelijk beheersen. NVO Verzekeringen ondersteunt en adviseert hierbij.

Diensten

Logistiek

Specialist in logistieke verzekeringen.

MKB

Jouw zekerheid, onze zaak.

ZZP’er

Jij doet waar je goed in bent en wij ook!

Wie zijn wij?


Wij zijn een financiële dienstverlener. Bij onze organisatie werken professionele en gepassioneerde mensen die graag samen met onze klant zorgen voor zekerheid. Onze dienstverlening is fris, eerlijk en gericht. Wij geven onze klanten in begrijpelijke taal een fris en helder inzicht in de financiële situatie en eventuele risico’s. Wij richten ons op verzekeringsadvies voor het MKB, maar zijn specialist in logistieke verzekeringen voor beroepsvervoer over de weg.


Nooit standaard, altijd maatwerk!


Uit ervaring weten wij dat jij liever onderneemt dan met je verzekeringen bezig bent.  Wij zijn daarentegen met niets liever bezig dan met jouw verzekeringen! Niemand is gelijk en elke situatie is anders. En dat geldt ook voor je verzekeringen. Daarom is het belangrijk om elkaar te (leren) kennen. Zo krijg je een eerlijk advies gericht op jouw situatie. Maatwerk noemen wij dat!


Jouw partner.


Ondernemen is vooruitkijken. En daarbij is het voeren van een goed risicobeleid van belang. Het vormgeven van zo'n beleid en het in de hand houden van de daarbij horende kosten vraagt om een professionele partner die op dit gebied haar sporen heeft verdiend. NVO Verzekeringen is deze partner voor jou!

Schadepreventie.


Het voorkomen is altijd beter dan genezen. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade hoort nu eenmaal bij het leven, en dus de dagdagelijkse praktijk van jouw onderneming. Een inventarisatie van de risico's kan wel helpen bij het verminderen en verkleinen van schades. 

Hierbij wordt altijd de afweging gemaakt of verzekeren een aanvullende waarde heeft, of dat het risico zo klein is dat verzekeren niet persé nodig is. Met onze uitgebreide en jarenlange kennis op dit gebied, helpen wij je hier graag bij.

Neem gerust contact met ons op!


010 458 16 16   info@nvoverzekeringen.nl

Eerlijk.


NVO Verzekeringen heeft een geschiedenis van 75 jaar. Wij hebben daarmee ook veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van verzekeren. Wij verstoppen ons niet achter de kleine lettertjes, want met al deze kennis en ervaring kan je rekenen op een eerlijk advies. 


Gericht.


Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze relaties. Alleen op deze manier leren wij jou echt kennen en daarmee wat jij nodig hebt. Dit is voor ons een belangrijke voorwaarde om een goed en eerlijk advies te geven. Wij zijn gericht op jouw onderneming en de zaken die jij belangrijk vindt.

Fris.


Jouw focus is jouw onderneming. En juist omdat wij van buitenaf meekijken, zien wij de risico's én de oplossingen. Dit is onze frisse blik. Ervaar een andere kijk op verzekeringszaken en neem contact met ons op.

Nieuws

Kleine ondernemer: denk niet alleen aan nu, maar ook aan later!
Gepost op 20 apr 2021

Eigen baas. Een goed inkomen. En vrijheid. Dat zijn de luxes van veel ...

Lees verder

Zo kan je als ouder je kind helpen met een hypotheek
Gepost op 12 apr 2021

Het gebeurt eigenlijk nooit, maar onlangs moesten we Kevin en Dieuwert...

Lees verder

Word geen dubbel slachtoffer van criminelen
Gepost op 24 mrt 2021

Het is zo oud als de weg naar Rome. Het beroep van crimineel, boef en ...

Lees verder

Offerte aanvragen

Neem gerust contact met ons op!


010 458 16 16
info@nvoverzekeringen.nl

CONTACT