Particulier

NVO Verzekeringen, uw zekerheid is onze zaak! 

Particulier


Bij het afsluiten van een verzekering komt nogal wat kijken. Wij begeleiden u hier dan ook graag bij en helpen u bij het kiezen van een passende verzekering. NVO Verzekeringen is anders, omdat wij u een duidelijk en begrijpelijk advies geven en de tijd nemen om uw situatie te inventariseren zodat u een  verzekering afsluit voor een eerlijke prijs.

Diensten

Verzekeringen

Voor al uw verzekeringen hebben wij een passende oplossing.

Hypotheken

Wij zijn onafhankelijk hypotheekadviseur en bemiddelen voor alle hypotheekaanbieders.

Pensioenen

Wij brengen uw pensioen en mogelijke oplossingen voor uw pensioengat in kaart.

Financiële planning

Wilt u een totaaloverzicht van uw financiële situatie, dan helpen wij u graag met een financiële planning. 

Eerlijk.

NVO Verzekeringen biedt voor particulieren alle mogelijke verzekeringen aan. Wij zijn van mening dat niet alleen de premie van belang is, uiteraard spelen de voorwaarden en de dekking een net zo’n belangrijke rol. Om zowel een eerlijke premie als een passende dekking te adviseren, nemen wij deskundig en onafhankelijk advies serieus om zo uw belangen voor op te stellen.  Onze medewerkers leggen periodiek landelijke examens af om op de hoogte te blijven van de laatste wetgeving en wijzigingen in verzekeringsland. Zo krijgt u bij ons een actueel advies tegen een eerlijke prijs.  

Fris.

Al die geldzaken en verzekeringspraat kan soms wat droog zijn en langs je heen gaan. Daarom maken wij er onze prioriteit van om ingewikkelde zaken op een duidelijke en begrijpelijke manier uit te leggen zodat het voor u fris overkomt. Deze frisheid vindt u niet alleen in onze gesprekken maar ook bij ons op kantoor. Sinds 2015 hebben wij het oude gemeentehuis van 's-Gravendeel verbouwd tot ons huidige kantoor. Hier ontvangen wij u graag, maar wilt u ons liever telefonisch of per mail bereiken dan is dat zeker ook mogelijk. Door onze frisse blik, vind je bij ons de bekende dienstverlening maar dan in een nieuw jasje.

Neem gerust contact met ons op!


010 458 16 16   info@nvoverzekeringen.nl

Gericht.

NVO Verzekeringen bestaat uit een hecht team dat gezamenlijk voor u klaar staat. Omdat financiële zaken ingewikkeld kunnen zijn, hechten wij veel waarde aan een begrijpelijk en duidelijk advies. Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor u. Daarbij krijgt u bij onze dienstverlening het gebaar van een goed kopje koffie:  warm en sterk.  NVO Verzekeringen is op u en uw persoonlijke situatie gericht. Geen klantenservice, maar gewoon contact met uw adviseur. Geen keuzemenu's, maar direct geholpen worden door één van onze medewerkers. Wij helpen u verder, niet alleen met een passend advies, maar bij al uw financiële vragen.

Nieuws

Zakelijke verzekeringen een besparingspost? Nu zéker niet.
Gepost op 23 feb 2021

Iedere ondernemer kijkt jaarlijks naar zijn kosten. Staan deze nog in ...

Lees verder

Onvoorziene kosten hond niet voor de poes
Gepost op 17 feb 2021

Nooit eerder was de run op een huisdier zo groot als nu. Door de eerst...

Lees verder

Scheiden van tafel en bed: een onbekende oplossing met financiële voordelen
Gepost op 21 jan 2021

​Je kunt de klok erop gelijk zetten. Ieder jaar in januari vliegen d...

Lees verder

Offerte aanvragen

Neem gerust contact met ons op!


010 458 16 16
info@nvoverzekeringen.nl

CONTACT