Over ons

Ons bedrijf adviseert en bemiddelt in verzekeringen, in financiële producten en in risicomanagement voor bedrijven en consumenten.

  NVO Verzekeringen


  Wij zijn de NVO Verzekeringen. Samen met ons team staan wij voor u klaar met een eerlijk, gericht en fris verzekeringsadvies en begeleiden u bij uw schades.

  Eerlijk.

  Wij hechten veel waarde aan persoonlijke ontmoetingen met onze klanten. Wij willen onze klanten kennen. Dit is voor ons een voorwaarde om u een gericht en eerlijk advies te kunnen geven. Hier staan wij voor. Hiermee maken wij het verschil. Uw zekerheid is onze zaak!

  Gericht.

  Wij streven naar een duurzame en persoonlijke relatie met onze klanten. De enige manier om dit te realiseren is om de tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten te winnen en te behouden. Omdat wij onze klanten goed kennen is ons advies gericht en persoonlijk. Wij bieden u alleen die oplossing waar u echt iets aan heeft. Voor een eerlijke prijs. Hierbij zijn wij open en duidelijk.

  Fris.

  NVO Verzekeringen is sinds 1945 actief als verzekeringskantoor in de regio Rotterdam. In de begintijd werden er voornamelijk verzekeringen geregeld voor tuinders, melkboeren en particulieren.

  In de loop der jaren groeide het goederenvervoer in de regio Rotterdam, wat sterk verbonden was met de agrarische sector, uit tot een belangrijke zelfstandige bedrijfstak. Een bedrijfstak met zeer specifieke risico’s. NVO Verzekeringen ontwikkelde al snel een bijzondere expertise in het verzekeren van wegtransporten en beroepsgoederenvervoerders aangezien veel van de agrarische klanten zelf de transporten gingen uitvoeren.

  Door de jaren heen is niet alleen onze focus verandert, maar ook de verzekeringsbranche. Daarom blijven wij met een frisse blik naar onze dienstverlening kijken om zowel uw vertrouwde adviseur te zijn als u te voorzien van de gemakken die de laatste ontwikkelingen met zich brengen.

  Uw zekerheid, prive en zakelijk is onze zaak. Al 70 jaar!

  Team


  Een overzicht van alle medewerkers die bij NVO werken. Wij zijn een onafhankelijke verzekeringsadviseur voor particulieren en zakelijke klanten. Tijdens werkdagen bent u van harte welkom op ons kantoor in 's-Gravendeel. Wij hechten veel waarde aan direct contact met onze klanten. Hierdoor kunnen wij u een gericht, deskundig en een op maat advies gesneden advies geven.

  Jochem de Man
  Leon de Zwart
  Commercieel directeur
  Jesper van Santen
  Medewerker verzekeringen
  Yvonne Lamping
  Loes Verheul
  Medewerkster back office
  Riet Verschoor
  Medewerkster back office
  Pina Savona
  Adviseur bankzaken, Boekhouding
  Annet van der Schans – van der Hoek
  Adviseur bankzaken
  Chantal Kruijthof
  Adviseur bankzaken, medewerkster hypotheken
  Martijn Wouts
  Hypotheek- en bankadviseur
  Suzanne de Man – Visser LLM

  Offerte aanvragen

  Neem gerust contact met ons op!


  010 458 16 16
  info@nvoverzekeringen.nl

  CONTACT