Over ons

Ons bedrijf adviseert en bemiddelt in verzekeringen, in financiële producten en in risicomanagement voor bedrijven en consumenten.

  NVO Verzekeringen


  Wij zijn de NVO Verzekeringen. Samen met ons team staan wij voor u klaar met een eerlijk, gericht en fris verzekeringsadvies en begeleiden u bij uw schades.

  Eerlijk.

  Ons vak draait om vertrouwen eerlijk duur het langst. Daarom staan wij schouder aan schouder, communiceren wij open en werken wij samen voor een gemeenschappelijk doel.

  KlantGericht.

  Wij leren van klanten door ze te spreken, te ontzorgen en te ontvangen. Bij voorkeur onder het genot van een kop koffie. Wij denken mee en doen daarom net dat stapje meer. In alles wat we doen, staan onze klanten centraal om vandaag, morgen en volgend jaar van waarde te zijn.

  Fris.

  Elke dag is een nieuw begin. Mede door jaren ervaring weten wij dat je met een frisse blik naar zaken moet kijken voor de beste en efficiëntste oplossing. Wij maken afspraken, nemen verantwoordelijkheid en zien iedere dag nieuwe kansen om ons werk en dienstverlening te verbeteren.

  NVO Verzekeringen. 

  NVO Verzekeringen is sinds 1945 actief als verzekeringskantoor in de regio Rotterdam. In de begintijd werden er voornamelijk verzekeringen geregeld voor tuinders, melkboeren en particulieren.

  In de loop der jaren groeide het goederenvervoer in de regio Rotterdam, wat sterk verbonden was met de agrarische sector, uit tot een belangrijke zelfstandige bedrijfstak. Een bedrijfstak met zeer specifieke risico’s. NVO Verzekeringen ontwikkelde al snel een bijzondere expertise in het verzekeren van wegtransporten en beroepsgoederenvervoerders aangezien veel van de agrarische klanten zelf de transporten gingen uitvoeren.

  Door de jaren heen is niet alleen onze focus verandert, maar ook de verzekeringsbranche. Daarom blijven wij met een frisse blik naar onze dienstverlening kijken en zijn uw vertrouwde adviseur die de laatste ontwikkelingen omarmen bij u brengen.

  Uw zekerheid is onze zaak. Al 70 jaar!

  Team


  Een overzicht van alle medewerkers die bij NVO werken. Wij zijn een onafhankelijke verzekeringsadviseur voor particulieren en zakelijke klanten. Tijdens werkdagen bent u van harte welkom op ons kantoor in 's-Gravendeel. Wij hechten veel waarde aan direct contact met onze klanten. Hierdoor kunnen wij u een gericht, deskundig en een op maat advies gesneden advies geven.

  Jochem de Man
  Leon de Zwart
  Commercieel directeur
  Jesper van Santen
  Medewerker Acceptatie
  Yvonne Lamping
  Loes Verheul
  Medewerker Backoffice
  Riet Verschoor
  Medewerker Backoffice
  Pina Savona
  Adviseur bankzaken, Boekhouding
  Annet van der Schans – van der Hoek
  Adviseur bankzaken
  Chantal Kruijthof
  Hypotheek- en bankadviseur
  Martijn Wouts
  Hypotheek- en bankadviseur
  Suzanne de Man – Visser LLM
  Marketing en organisatie
  Kees Vos
  Senior Schadebehandelaar
  Sheilagh Folkers
  Ester Lancee
  Medewerker Acceptatie

  Offerte aanvragen

  Neem gerust contact met ons op!


  010 458 16 16
  info@nvoverzekeringen.nl

  CONTACT