Nieuws

Bekijk ons laatste nieuws van NVO Verzekeringen

Thuis door thuiswerken: een sluipmoordenaar voor het MKB

3 december 2020

Kosten voor eigen rekening

De gemiddelde MKB-ondernemer is slachtoffer geworden van zijn eigen succes. Door een oplossing te verzinnen voor een behoefte in de markt, is het bedrijf stap voor stap gegroeid. In omzet. In werknemers. Maar ook in risico`s. En precies daar wringt de schoen. Daar waar een MKB-ondernemer bij voorkeur met zijn handen in eigen klei zit, doen er zich steeds meer kwesties voor die strategische aandacht verdienen. Zoals ziek personeel. Want als hier niets voor geregeld is, kost dit een ondernemer ten minste € 250,- per dag. Voor eigen rekening. 

Sluipmoordenaar

En zo’n kwestie speelt nu meer dan ooit. Thuiswerken is voor veel medewerkers en bedrijven een sluipmoordenaar. Je merkt niets. Alles gaat goed. Totdat er iemand omvalt. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij Thomas van de administratie die er een gewoonte van heeft gemaakt om iedere avond door te werken. En nu overspannen is. Of bij Kirsten die al wekenlang achter haar laptop aan de keukentafel zit. En nu haar arm niet meer zonder pijn kan bewegen. Of bij Jessica die alleen met haar katten woont en verzuipt in haar negatieve gedachten. Die ze anders altijd met collega`s en vriendinnen relativeerden. 

Slachtoffer

Kortom: voor iedere werkgever ligt er momenteel een sluipmoordenaar op de loer. En dus is het zaak om je te verdedigen. Ter voorkoming of genezing van de pijn die een zieke werknemer met zich meebrengt. Wacht daarom niet totdat het te laat is, maar laat je als MKB-ondernemer goed informeren over de risico`s en de kosten van ziekteverzuim. Zodat je naast slachtoffer van je eigen succes, niet ook slachtoffer wordt van een financiële strop die je had kunnen voorkomen. 

Gerust hart 

Met een frisse blik helpt NVO Verzekeringen ondernemers aan een eerlijk financieel advies gericht op persoonlijke wensen en behoeftes. Draag je de kosten van een zieke werknemer nu zelf? Of is de oplossing die jij hier jaren geleden voor afsloot niet meer actueel? Vul dan hieronder je gegevens in. We bellen je dan terug en laten je met een gerust hart 2021 in gaan, waardoor jij kan blijven ondernemer zonder strop om je hals.  

Offerte aanvragen

Neem gerust contact met ons op!


010 458 16 16
info@nvoverzekeringen.nl

CONTACT