Nieuws

Bekijk ons laatste nieuws van NVO Verzekeringen

Nieuwe Vacature: Junior Adviseur Verzekeringen

14 augustus 2020

Ben jij net afgestudeerd? Of wil jij graag leren en werken tegelijk? Dan hebben wij dé functie voor jou! In deze startersfunctie begeleiden wij jou intensief bij je nieuwe baan. Zo maak jij een vliegende start, en kunnen wij goed zien waar jouw talent en interesse ligt.

Wat ga je doen?

Als Junior Adviseur Verzekeringen adviseer jij particulieren klanten. Je stelt offertes op, geeft advies, voert mutaties door en zorgt voor een goede afhandeling van het dossier. In je dagelijkse werk sta je klanten telefonisch te woord, maar ontvang je mensen ook op kantoor voor een persoonlijk gesprek. Jij helpt de klant met begrijpelijke en doelgerichte oplossingen te vinden voor zijn financiële zaken. Zo maak jij het verschil! Je denkt mee met commerciële acties en je ondersteunt de uitvoering en de opvolging hiervan. Je wordt intensief begeleid in deze nieuwe baan. Bij NVO staan we voor een eerlijke klantbediening en al onze medewerkers zijn professionele, betrokken gesprekspartners. Jij dus ook.

Zoeken wij jou?

Jij bent net afgestudeerd en je bent op zoek naar een baan waarin jij je kan ontwikkelen. Óf je hebt interesse in het verzekeringsvak en wilt naast je werk de vereiste opleidingen behalen. Wij betalen deze kosten. Verder sta je te popelen om met jouw commercieel talent aan de slag te gaan en je carrière te starten. Ook vragen wij:

  • minimaal MBO+, HBO werk- en denkniveau;
  • Wft Basis en Wft Schade Particulier of binnen je eerste jaar te behalen);
  • interesse in commerciële en administratieve processen;
  • kennis van en vaardigheden met digitale systemen.

Werken bij ons.

Wij bieden je een zelfstandige, verantwoordelijke functie met goede doorgroeimogelijkheden. We stellen samen een persoonlijk ontwikkelingsplan op met de zowel hard als soft skills die je kan én mag ontwikkelen. Geen standaard plan, maar maatwerk! Je hebt bij ons de mogelijkheid om extra Wft diploma’s te behalen. Onze arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn marktconform. Wij kennen een 40-urige werkweek, voor deze functie is 32 uur bespreekbaar. Uiteraard zorgen we voor een passende reiskostenvergoeding en geniet je jaarlijks van je 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek. Ons team is leuk en jij maakt het (nog) leuker. Werken bij ons betekent kiezen voor professionaliteit, maar zeker ook voor dynamiek en gezelligheid.

Bij wie ga ik werken?

Wij zijn een financiële dienstverlener met een frisse blik op zaken! Financiële dienstverlening moeilijk of saai? Welnee! Wij geven onze klanten in begrijpelijke taal een fris en helder inzicht in de financiële situatie en eventuele risico’s. Wij adviseren zowel particuliere als zakelijke relaties op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financiële planning. NVO is de overkoepelende naam voor onze organisatie. Deze bestaat uit NVO Verzekeringen, De Man Advies en RegioBank ’s-Gravendeel.

Solliciteren?

Voldoe jij (bijna) helemaal aan het profiel en is dit de baan voor jou? Stuur dan je sollicitatie (motivatiebrief en cv) naar aburghout@nvoverzekeringen.nl.Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Arjan Burghout via 06-27013827. Meer informatie over ons vind je op www.nvoverzekeringen.n

Offerte aanvragen

Neem gerust contact met ons op!


010 458 16 16
info@nvoverzekeringen.nl

CONTACT