Nieuws

Bekijk ons laatste nieuws van NVO Verzekeringen

Na 40 jaar De Man nu verder als NVO Groep

21 mei 2021

Wat in 1978 begon als papa en mama assurantiekantoor in een garage in `s Gravendeel is inmiddels een regionaal financieel advieskantoor met twee vestigingen in `s Gravendeel en in Stolwijk. Per 1 juni 2021 gaat De Man Advies samen met NVO Verzekeringen en Endass Verzekeringen & Hypotheken verder onder de naam NVO Groep. Hiermee komt er een einde aan een tijdperk van ruim 40 jaar, waarin de naam van vader Leen, moeder Els en zoon Jochem ‘De Man’ op de gevel stond. Om deze jaren niet te vergeten, nemen we je mee in het verhaal van familie De Man. 

Het begin

Het begon allemaal in 1978 toen Leen en Els de Man in hun garage van hun woonhuis de NMS Spaarbank, de voorloper van de RegioBank, openden. Hun eerste werknemer was Conny en werd opgevolgd door haar zus Riet, die nooit meer is weggegaan en nu al 40 jaar voor de organisatie werkt. De Man Assurantiën, zoals het kantoor toen heette, bediende `s Gravendeel en later ook de regio Hoeksche Waard op het gebied van bankieren en assurantiën. In 1988 werd de volgende stap naar het nieuwe kantoor aan de Groene Kruisstraat gemaakt. Nog wel aan huis, maar nu in een ècht kantoor waar het kantoor in de jaren daarna flink in omvang groeide. 

Van vader op zoon

In 2005 ging een nieuwe wind waaien. De Man Assurantiën werd De Man Advies en Jochem de Man, zoon van, nam de zaak over. Els de Man ging hierdoor steeds meer naar de achtergrond en vader Leen bleef zijn zoon tot 2015 actief op de achtergrond helpen en adviseren. Deze nieuwe wind betekende concreet veel nieuwe klanten en de eerste initiatieven voor een nieuw verdienmodel door de provisietransparantie. Jochem had een groot en hecht netwerk en dat resulteerde in een groeiende klantenportefeuille en vervolgens personeelsbestand. In die tijd kwamen Pina en Annet werken bij De Man Advies en ook zij werken nog steeds bij de club. Onbedoeld, maar in lijn met de geschiedenis, hielp ook Suzanne de Man, de vrouw van Jochem, steeds meer op kantoor: van balie tot aan schadeafhandeling, van marketing tot aan interieurontwerp. Dit laatste was van grote waarde toen De Man Advies, na een intense renovatie, in 2015 verhuisde naar het prachtige en betekenisvolle kantoor aan de Zuid Voorstraat. Het thema van het pand ‘voor en door het dorp’ bleef hierdoor in stand. Van gemeentehuis naar financieel inloophuis waar mensen terecht kunnen om grip op hun geld te krijgen. 

Ondernemerschap 

Jochem de Man is een assurantieondernemer van de nieuwe generatie. Dat betekent dat hij kennis van zaken heeft, maar zich met name met ondernemen bezig houdt en vooruit kijkt, denkt en beweegt. Na een jarenlange en intensieve samenwerking met Leon de Zwart van NVO Verzekeringen, namen Jochem en Leon in 2017 de portefeuille van NVO Verzekeringen uit Capelle a/d IJssel over. Ook lag in dat jaar de basis van de co volmacht DiVerz, waar Jochem en Leon mede grondleggers van zijn. Door dit initiatief kunnen de adviseurs op kantoor zich voor de volle 100% richten op klanten en wordt de inkoop en administratie van verzekeringen door specialisten in Volendam, bij DiVerz, gedaan. Beide disciplines winnen zo aan kwaliteit en efficiency, wat ten goede komt aan de financiële dienstverlening. 

Verder als NVO Groep 

Per 1 juni 2021 breekt een nieuw tijdperk aan. Na 40 jaar De Man Assurantiën en later De Man Advies krijgt de organisatie een nieuwe naam. En gaat verder als NVO Groep. Onderdeel van deze rijdende trein zijn inmiddels ook de portefeuille van Job van Broekhuizen uit Ridderkerk en per 1 januari 2021 Endass Verzekeringen & Hypotheken uit Stolwijk. Wat klein begon in de garage van zijn ouders, is inmiddels een regionaal financieel advieskantoor en helpt particulieren, het MKB en transportondernemers met een frisse blik aan een eerlijk financieel advies gericht persoonlijke wensen en behoeftes. 

Offerte aanvragen

Neem gerust contact met ons op!


010 458 16 16
info@nvoverzekeringen.nl

CONTACT