Nieuws

Bekijk ons laatste nieuws van NVO Verzekeringen

Endass Verzekeringen & Hypotheken : blijft een local hero, maar in een nieuw jasje

19 mei 2021

Per 1 juni 2021 gaan Endass Verzekeringen & Hypotheken, NVO Verzekeringen en De Man Advies samen verder onder de naam NVO Groep. Alhoewel de pijlers daarmee op de toekomst staan gericht, mag het verleden niet vergeten worden. Ieder kantoor heeft namelijk zijn eigen rijke historie met hoogtepunten. In dit blog zoomen we in op het jongste kantoor van de drie: Endass Verzekeringen & Hypotheken (verder Endass) uit Stolwijk. De club die per 1 januari 2021 onderdeel werd van de NVO Groep met Sanne Vonk als onderneemster. 

Van BeaBank naar SanneBank 

Wie denkt dat de assurantiebranche vandaag de dag alleen nog bestaat uit mannen van middelbare leeftijd in een grijs pak met das en strop, komt bij Endass bedrogen uit. Ten eerste vanwege dat dit kantoor in 1988 is opgericht door een dame: Bea van der Ende. Met haar ervaring in het vak, begon zij vanaf de ‘Polderkamer’ financieel adviesbureau Endass. Hierna volgde de locatie aan de Bovenkerkseweg om uiteindelijk te settelen in het huidige pand ‘Achter de kerk’ in Stolwijk. Op dit adres weet inmiddels iedereen de SanneBank te vinden. Sanne Vonk nam Endass, na 11 jaar samenwerken met Bea, op 1 januari 2019 over. 

Bank op het dorp

Sanne is de tweede en voornaamste reden waarom assurantiën niet saai, stoffig en achterhaald zijn. Sanne nam op haar 28ste de Endass portefeuille met RegioBank-, hypotheek en verzekeringsactiviteiten over. En vulde hiermee de behoefte van een groot aantal Stolwijkers in die willen binnenlopen bij een financieel dienstverlener op het dorp. Toen de Rabobank -als laatste van de grote banken- haar vestiging op Stolwijk sloot, steeg binnen korte tijd het aantal nieuwe rekeningen bij Endass. Stolwijkers willen graag in hun eigen plaats binnenlopen voor een hypotheek of verzekering, zo bleek. En dus vond Sanne het belangrijk om deze functie voor Stolwijk te behouden en nam het stokje over van Bea. 

Nieuwe wind 

Maar Sanne nam niet enkel het stokje over van Bea. Zij gaf ook een geheel eigen draai aan het kantoor. Om de behoefte van het dorp te combineren met een blik op de toekomst, voerde zij een aantal veranderingen door. Zo begon zij met verbouwen en verfrissen: spreekkamers erbij, nieuwe kleuren op de muren en een nieuwe vloer. Ook trok zij nieuwe specialisten aan en ging zij op zoek naar hoe een lokaal kantoor als Endass concurrerend kan blijven voor haar klanten. Gelukkig was hiervoor het antwoord snel gevonden en bleek het fundament hier al in de jaren ’80 voor te zijn gelegd. Intensief samenwerken met andere vergelijkbare financieel advieskantoren bleek de oplossing. Om zo samen meer klanten beter te bedienen. 

Samen sterk 

Vanaf 1 januari 2021 maakt Endass daarom onderdeel uit van de NVO Groep. Samen met De Man Advies en NVO Verzekeringen uit `s Gravendeel zorgt Endass er zo voor dat klanten uit Stolwijk niets mis lopen. Zoals gezegd ligt de basis voor deze samenwerking in 1988 toen Bea van der Ende en Leen de Man (beide voormalig eigenaar van de samenwerkende kantoren) samen in de franchisevereniging van de RegioBank actief waren. Beide organisaties zijn sindsdien altijd met elkaar in contact gebleven en trekken vanaf nu dus samen op. Sanne Vonk blijft in deze nieuwe samenstelling aan boord en zal een belangrijke rol spelen in de commercie van NVO Groep. 

Offerte aanvragen

Neem gerust contact met ons op!


010 458 16 16
info@nvoverzekeringen.nl

CONTACT