Diensten

De onafhankelijke verzekeringsadviseur voor particulieren en bedrijven.

Diensten


NVO Verzekeringen is een bemiddelaar voor particuliere en zakelijke klanten op het gebied van verzekeringen. Wij zijn aangesloten bij een groter collectief Diverz!. Hierdoor kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies maar ook een scherpe premie. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor hypotheek- en pensioenadvies voor uw zelf, maar ook voor uw werknemers.

Verzekeringen


Wij helpen je graag bij het afsluiten van een passende verzekering. Of het nu gaat om een autoverzekering, een reisverzekering of een zakelijke verzekering, je kan voor advies over verzekeringen bij ons terecht! Advies geven, dat klinkt duidelijk, maar wat houdt dat precies in voor NVO Verzekeringen? Advies geven betekent voor ons, dat wij je gericht helpen. Wij vergelijken verschillende verzekeraars en voorwaarden voor je om zo een passend product te vinden, voor jouw specifieke situatie. We nemen je dus het lastige uitzoekwerk en het lastige verzekeringsjargon uit handen. Zo sluit je via ons een duidelijk en passend product af, waar je geen omkijken naar hebt! 

Hypotheken


Je zult het wel gemerkt hebben: er is weer volop beweging in de huizenmarkt! Mensen om je heen zijn aan het kopen geslagen, of je bent zelf op zoek naar een nieuwe mooie plek. Er komt heel wat kijken bij het kopen van een nieuw huis en het is daarom al met al een spannende aangelegenheid. Of je het nu voor de eerste keer doet of al eens eerder hebt gedaan. Een onafhankelijk tussenpersoon om je te begeleiden en te adviseren bij de aankoop en de financiering van je woning is daarom een hele geruststelling en maakt het proces nog veel leuker! NVO Verzekeringen werkt op het gebied van hypotheken onder het label De Man Advies. Een hypotheekbemiddelaar die met bij alle partijen in de markt een hypotheek kan sluiten.

Lees hier meer over het afsluiten van een hypotheek.

Pensioenen


Na jaren lang hard te hebben gewerkt wil je op de vastgestelde pensioenleeftijd een goed pensioen hebben opgebouwd. Maar hoe staat jouw pensioen ervoor? Je ontvangt AOW en werkgeverspensioen (wanneer je voor een baas hebt gewerkt), maar hoeveel krijg je straks eigenlijk per maand? En is dit voldoende om je kosten mee te betalen. Misschien heb je wel wensen zoals een grote reis maken, verhuizen of een boot kopen. Is dit mogelijk? Dan heb je ook nog aanvullende pensioenvoorzieningen zoals lijfrente en banksparen, hoe zit het daarmee? Wij geven je begrijpelijk advies voor jouw persoonlijke pensioensituatie.

Om inzicht te krijgen in je pensioensituatie (zowel zakelijk als particulier) is het van belang om bij een ervaren specialist aan tafel te zitten die jou begrijpt en jouw persoonlijke situatie weet in te passen in jouw pensioenplan. Hoe eerder je een pensioenplan opzet, hoe makkelijker je je doelen kan bereiken. Tijd is namelijk je grootste vriend bij pensioenplanning. Bij ons kan je terecht voor zo’n pensioenplan.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het adviestraject en tarieven.

Financiële planning


Geld. U heeft er uw hele leven mee te maken. Geld maakt dromen en doelen waar. Wie u ook bent en waar u ook heen wilt. Om je geld zo goed mogelijk in te zetten kunt u om advies vragen. Wij helpen u hier graag bij. Dit doen wij door een financiële foto voor je te maken.   

Wat is zo’n financiële foto precies? Zoals u weet is een foto een momentopname. Dat is ook precies wat de financiële foto is. Een momentopname van uw financiële situatie. Hoe staat u ervoor met uw pensioen, spaargeld en beleggingen? En hoe passen uw toekomstwensen hierin?

Bij het product de financiële foto, kunt u een momentopname laten maken van uw huidige financiële situatie. Vervolgens kunnen wij dit als handvat gebruiken om een plan te maken voor uw financiële toekomst.   

Logistiek


Logistiek vormt een onmisbare schakel in onze economie. Zonder transport staat alles stil in toenemende mate worden er binnen de logistieke sector  eisen aan kwaliteit en veiligheid gesteld. Dit betekent dat de professionele  transporteur  met een complexere organisatie en sterk groeiende kosten wordt geconfronteerd. NVO Verzekeringen kent u markt.

Vanuit onze thuishaven onder de rook van Rotterdam heeft ons bedrijf zich in haar 70 jarige bestaan gespecialiseerd in verzekeringsadvies en risico oplossingen voor transportbedrijven. Wij kennen uw markt, wij spreken uw taal en wij weten als geen ander met welke risico’s u als transportondernemer dagelijks te maken heeft.

Risicobeleid

Voor de continuïteit van uw onderneming is het hanteren van een juist risicobeleid belangrijk. Het vormgeven van een dergelijk beleid en het in de hand houden van de risicokosten, vraagt om een professionele partner die op dit gebied haar sporen heeft verdiend. NVO Verzekeringen is voor u deze partner!

Wat mag u daarbij van NVO Verzekeringen verwachten?

 • Deskundig en transparant advies omtrent risicobeheer en risicoafdekking
 • Volgen van en inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de logistieke sector en de verzekeringsmarkt
 • Ontwikkelen van maatwerkproducten afgestemd op het risicoprofiel van uw bedrijf
 • Korte lijnen, vaste aanspreekpunten en een snelle en adequate schadebehandeling
 • Periodieke premievergelijking en een transparante, gunstige prijsstelling
 • Helderheid, zekerheid, vertrouwen!

MKB


Risico's voor de ondernemer en zijn bedrijf

Als ondernemer heeft u dagelijks te maken met tal van risico's. Risico's die uw bedrijf schade kunnen toebrengen en risico's die mogelijk de continuiteit van uw bedrijf kunnen bedreigen. Iedere ondernemer wil dergelijke risico's uiteraard zo goed mogelijk beheersen.

Zekerheid voor de onderneming

Voor de continuïteit van uw onderneming is het voeren van een goed risicobeleid van belang. Het vormgeven van een dergelijk beleid en het in de hand houden van de risicokosten vraagt om een professionele partner die op dit gebied haar sporen heeft verdiend. NVO Verzekeringen is voor u deze partner!

Wat mag u daarbij van NVO Verzekeringen verwachten?

 • Deskundig en transparant advies omtrent risicobeheersing en risicoafdekking 
 • Volgen van en inspelen op nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijfsleven en de verzekeringsmarkt 
 • Ontwikkelen van maatwerkproducten afgestemd op het risicoprofiel van uw bedrijf
 • Korte lijnen, vaste aanspreekpunten en een snelle en adequate schadebehandeling
 • Periodieke premievergelijking en een transparante, gunstige prijsstelling
 • Helderheid, zekerheid, vertrouwen!

ZZP’er


Verzekeren op zakelijk gebied is een belangrijk onderdeel voor de bedrijfsvoering. Als ondernemer loopt u veel risico’s. Zakelijke verzekeringen zorgen ervoor dat risico’s worden opgevangen. Hiermee wordt de continuïteit van uw onderneming gewaarborgd.

Maak kennis met onze specialisten op het gebied van zakelijk.Offerte aanvragen

Neem gerust contact met ons op!


010 458 16 16
info@nvoverzekeringen.nl

CONTACT