Diensten

De onafhankelijke verzekeringsadviseur voor particulieren en bedrijven.

Diensten


NVO Verzekeringen is adviseur voor zakelijke verzekeringen. Misschien niet altijd jouw focus, maar wel die van ons! Wij zijn de gesprekspartner die verder denkt dan alleen risicobeheersing met verzekeringen. Wij denken mee in de strategie voor jou bedrijf. Gezonde werknemers, nieuwe bedrijfsactiviteiten of juist het afstoten van werkzaamheden. Nieuwe kansen en de daarbij behorende risico's. We zoeken naar doelgerichte oplossingen, met de focus op verzekeringen maar met een blik op jouw gehele onderneming. Voor de ZZP'er, het MKB en de logistiek. Wij zijn jouw financieel adviseur!

Verzekeringen


Wij helpen je graag bij het afsluiten van een passende verzekering. Of het nu gaat om een autoverzekering, een reisverzekering of een zakelijke verzekering, je kan voor advies over verzekeringen bij ons terecht! Advies geven, dat klinkt duidelijk, maar wat houdt dat precies in voor NVO Verzekeringen? Advies geven betekent voor ons, dat wij je gericht helpen. Wij vergelijken verschillende verzekeraars en voorwaarden voor je om zo een passend product te vinden, voor jouw specifieke situatie. We nemen je dus het lastige uitzoekwerk en het lastige verzekeringsjargon uit handen. Zo sluit je via ons een duidelijk en passend product af, waar je geen omkijken naar hebt! 

Hypotheken


Je zult het wel gemerkt hebben: er is weer volop beweging in de huizenmarkt! Mensen om je heen zijn aan het kopen geslagen, of je bent zelf op zoek naar een nieuwe mooie plek. Er komt heel wat kijken bij het kopen van een nieuw huis en het is daarom al met al een spannende aangelegenheid. Of je het nu voor de eerste keer doet of al eens eerder hebt gedaan. Een onafhankelijk tussenpersoon om je te begeleiden en te adviseren bij de aankoop en de financiering van je woning is daarom een hele geruststelling en maakt het proces nog veel leuker!

Lees hier meer over het afsluiten van een hypotheek.

Pensioenen


Na jaren lang hard te hebben gewerkt wil je op de vastgestelde pensioenleeftijd een goed pensioen hebben opgebouwd. Maar hoe staat jouw pensioen ervoor? Je ontvangt AOW en werkgeverspensioen (wanneer je voor een baas hebt gewerkt), maar hoeveel krijg je straks eigenlijk per maand? En is dit voldoende om je kosten mee te betalen. Misschien heb je wel wensen zoals een grote reis maken, verhuizen of een boot kopen. Is dit mogelijk? Dan heb je ook nog aanvullende pensioenvoorzieningen zoals lijfrente en banksparen, hoe zit het daarmee? Wij geven je begrijpelijk advies voor jouw persoonlijke pensioensituatie.


Neem contact met ons op voor meer informatie over het adviestraject en tarieven.

Financiële planning


Geld. U heeft er uw hele leven mee te maken. Geld maakt dromen en doelen waar. Wie u ook bent en waar u ook heen wilt. Om je geld zo goed mogelijk in te zetten kunt u om advies vragen. Wij helpen u hier graag bij. Dit doen wij door een financiële foto voor je te maken.   

Wat is zo’n financiële foto precies? Zoals u weet is een foto een momentopname. Dat is ook precies wat de financiële foto is. Een momentopname van uw financiële situatie. Hoe staat u ervoor met uw pensioen, spaargeld en beleggingen?

Samen kijken we hoe uw toekomstwensen hierin passen en welke maatregelen we eventueel moeten treffen om u dromen en wensen waar te kunnen maken.    


Logistiek


Specialist in logistieke verzekeringen.

Je bent op zoek naar een financieel adviseur die jouw business begrijpt en daarom voor je klaar staat. Je weet dat er risico's verbonden zijn aan het ondernemerschap. Dat maakt het juist zo leuk! Om te zorgen dat jouw onderneming kan excelleren, houd je je bezig met de kernactiviteiten. Dat doen wij ook. Hierin versterken wij elkaar. Jij doet waar jij goed in bent, en wij ook. Wij zijn al 75 jaar specialist op het gebied van logistieke verzekeringen, met name beroepsvervoer over de weg. 

Graag gaan wij met jou in gesprek over je onderneming en natuurlijk de verzekeringen. Wij garanderen een frisse blik op jouw financiële zaken


MKB


Jij doet waar jij goed in bent, en wij ook!

Je bent op zoek naar een adviseur die jouw business begrijpt en daarom mee denkt in de strategie die jij voor ogen hebt. Je weet dat er risico's verbonden zijn aan het ondernemerschap. Dat maakt het juist zo leuk! Om te zorgen dat jouw onderneming kan excelleren, houd jij je bezig met de kernactiviteiten. Dat doen wij ook. Hierin versterken wij elkaar. Jij doet waar je goed in bent, en wij ook. Graag gaan wij met je in gesprek over de verzekeringen voor jouw onderneming, maar ook over je plannen en ideeën voor de toekomst. Zo krijg je van ons een advies dat met je meegroeit. Wij garanderen een frisse blik op jouw financiële zaken!


Neem contact met ons op voor een fris gesprek.

ZZP’er


Vrijheid door verzekeren.

Voor jezelf werken is hard werken! Maar wij helpen je ook slim te werken en die vrijheid die je nastreeft ook daadwerkelijk te bereiken. Baas in eigen onderneming! Wij zijn elke dag met plezier bezig met jouw verzekeringen. Wij kunnen je helpen met het maken van keuzes die goed zijn voor jou en jouw bedrijf. Verzekeren is een afweging maken van welke kosten je wel en niet kan dragen als het niet loopt zoals gepland. Dat wanneer het mis gaat, al dat harde werken niet voor niets is geweest.

Neem contact met ons op voor een fris gesprek.Offerte aanvragen

Neem gerust contact met ons op!


010 458 16 16
info@nvoverzekeringen.nl

CONTACT