Diensten

De onafhankelijke verzekeringsadviseur voor particulieren en bedrijven.

Diensten


NVO Verzekeringen is adviseur voor zakelijke verzekeringen. Misschien niet altijd jouw focus, maar wel die van ons! Wij zijn de gesprekspartner die verder denkt dan alleen risicobeheersing met verzekeringen. Wij denken mee in de strategie voor jou bedrijf. Gezonde werknemers, nieuwe bedrijfsactiviteiten of juist het afstoten van werkzaamheden. Nieuwe kansen en de daarbij behorende risico's. We zoeken naar doelgerichte oplossingen, met de focus op verzekeringen maar met een blik op jouw gehele onderneming. Voor de ZZP'er, het MKB en de logistiek. Wij zijn jouw financieel adviseur!

Logistiek


Specialist in logistieke verzekeringen.

Je bent op zoek naar een financieel adviseur die jouw business begrijpt en daarom voor je klaar staat. Je weet dat er risico's verbonden zijn aan het ondernemerschap. Dat maakt het juist zo leuk! Om te zorgen dat jouw onderneming kan excelleren, houd je je bezig met de kernactiviteiten. Dat doen wij ook. Hierin versterken wij elkaar. Jij doet waar jij goed in bent, en wij ook. Wij zijn al 75 jaar specialist op het gebied van logistieke verzekeringen, met name beroepsvervoer over de weg. 

Graag gaan wij met jou in gesprek over je onderneming en natuurlijk de verzekeringen. Wij garanderen een frisse blik op jouw financiële zaken


MKB


Jij doet waar jij goed in bent, en wij ook!

Je bent op zoek naar een adviseur die jouw business begrijpt en daarom mee denkt in de strategie die jij voor ogen hebt. Je weet dat er risico's verbonden zijn aan het ondernemerschap. Dat maakt het juist zo leuk! Om te zorgen dat jouw onderneming kan excelleren, houd jij je bezig met de kernactiviteiten. Dat doen wij ook. Hierin versterken wij elkaar. Jij doet waar je goed in bent, en wij ook. Graag gaan wij met je in gesprek over de verzekeringen voor jouw onderneming, maar ook over je plannen en ideeën voor de toekomst. Zo krijg je van ons een advies dat met je meegroeit. Wij garanderen een frisse blik op jouw financiële zaken!


Neem contact met ons op voor een fris gesprek.

ZZP’er


Vrijheid door verzekeren.

Voor jezelf werken is hard werken! Maar wij helpen je ook slim te werken en die vrijheid die je nastreeft ook daadwerkelijk te bereiken. Baas in eigen onderneming! Wij zijn elke dag met plezier bezig met jouw verzekeringen. Wij kunnen je helpen met het maken van keuzes die goed zijn voor jou en jouw bedrijf. Verzekeren is een afweging maken van welke kosten je wel en niet kan dragen als het niet loopt zoals gepland. Dat wanneer het mis gaat, al dat harde werken niet voor niets is geweest.

Neem contact met ons op voor een fris gesprek.Offerte aanvragen

Neem gerust contact met ons op!


010 458 16 16
info@nvoverzekeringen.nl

CONTACT