Diensten

De onafhankelijke verzekeringsadviseur voor particulieren en bedrijven.

Diensten


NVO Verzekeringen is een bemiddelaar voor particuliere en zakelijke klanten op het gebied van verzekeringen. Wij zijn aangesloten bij een groter collectief Diverz!. Hierdoor kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies maar ook een scherpe premie. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor hypotheek- en pensioenadvies voor uw zelf, maar ook voor uw werknemers.

Logistiek


Logistiek vormt een onmisbare schakel in onze economie. Zonder transport staat alles stil. In toenemende mate worden er binnen de logistieke sector  eisen aan kwaliteit en veiligheid gesteld. Dit betekent dat de professionele transporteur met een complexere organisatie met sterk groeiende kosten wordt geconfronteerd. NVO Verzekeringen kent u markt.

Vanuit onze thuishaven onder de rook van Rotterdam heeft ons bedrijf zich in haar 70 jarige bestaan gespecialiseerd in verzekeringsadvies en risico oplossingen voor transportbedrijven. Wij kennen uw markt, wij spreken uw taal en wij weten als geen ander met welke risico’s u als transportondernemer dagelijks te maken heeft.


MKB


Zekerheid voor de onderneming

Voor de continuïteit van uw onderneming is het voeren van een goed risicobeleid van belang. Het vormgeven van een dergelijk beleid en het in de hand houden van de risicokosten vraagt om een professionele partner die op dit gebied haar sporen heeft verdiend. NVO Verzekeringen is voor u deze partner!

Wat mag u daarbij van NVO Verzekeringen verwachten?

  • Deskundig en transparant advies omtrent risicobeheersing en risicoafdekking 
  • Volgen van en inspelen op nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijfsleven en de verzekeringsmarkt 
  • Ontwikkelen van maatwerkproducten afgestemd op het risicoprofiel van uw bedrijf
  • Korte lijnen, vaste aanspreekpunten en een snelle en adequate schadebehandeling
  • Periodieke premievergelijking en een transparante, gunstige prijsstelling
  • Helderheid, zekerheid, vertrouwen!

ZZP’er


Verzekeren op zakelijk gebied is een belangrijk onderdeel voor de bedrijfsvoering. Als ondernemer loopt u veel risico’s. Zakelijke verzekeringen zorgen ervoor dat risico’s worden opgevangen. Hiermee wordt de continuïteit van uw onderneming gewaarborgd.

Maak kennis met onze specialisten op het gebied van zakelijk.Offerte aanvragen

Neem gerust contact met ons op!


010 458 16 16
info@nvoverzekeringen.nl

CONTACT