Nederlandsche Verzekerings Onderneming


Wie zijn wij?

Wij zijn NVO Verzekeringen. Voluit Nederlandsche Verzekerings Onderneming. Wij zijn een Nederlands bedrijf. Wij zijn trots op Nederland en wij zijn er voor U, al 70 jaar!

Ons bedrijf adviseert en bemiddelt in verzekeringen, in financiële producten en in risicomanagement voor bedrijven en Consumenten.

Tijdens werkdagen bent u van harte welkom op ons kantoor in 's-Gravendeel. Uiteraard komen wij ook graag naar u toe voor een afspraak op een moment die u het beste schikt.

Met hartelijke groet,
Leon de Zwart en Jochem de Man.

Missie

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Wij willen onze klanten kennen. Dit is voor ons een voorwaarde om u een persoonlijk en deskundig advies te kunnen geven. Hier staan wij voor.  Hiermee maken wij het verschil. Uw zekerheid en uw belang zijn onze zaak!

Visie

Wij streven naar een duurzame en persoonlijke relatie met onze klanten. De enige manier om dit te realiseren is om de tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten te winnen en te behouden.

Omdat wij onze klanten goed kennen is ons advies gericht en persoonlijk. Wij bieden u alleen die oplossing waar u echt iets aan heeft. Voor een eerlijke prijs. Hierbij zijn wij open en transparant. Wij staan voor eerlijkheid, deskundigheid en eenvoud.

Wij werken aan een goede toekomst, samen met U. Een toekomst waarin wij ook andere bedrijven en consumenten willen overtuigen van de kwaliteit en deskundigheid van onze dienstverlening.

Historie

NVO Verzekeringen is sinds 1945 actief als verzekeringskantoor in de regio Rotterdam. De heer Arie Roos startte het bedrijf onder de naam Nederlandsche Verzekerings Onderneming B.V. in Rotterdam - Hillegersberg. Hij regelde in de begintijd vooral de verzekeringen voor tuinders, melkboeren en particulieren.

In de loop der jaren groeide het goederenvervoer in de regio Rotterdam, hetgeen sterk verbonden was met de agrarische sector, uit tot een belangrijke zelfstandige bedrijfstak. Een bedrijfstak met zeer specifieke risico’s. NVO Verzekeringen ontwikkelde al snel een bijzondere expertise in het verzekeren van wegtransporten en beroepsgoederenvervoerders aangezien veel van de agrarische klanten zelf de transporten gingen uitvoeren.

Uw zekerheid, prive en zakelijk is onze zaak. Al 70 jaar!